Tevredenheidsonderzoek huurders Weller

Tevredenheid huurdersRenM|Matrix voert periodiek klanttevredenheidsonderzoek uit voor Weller. Weller is een woningcorporatie in Parkstad, Zuid-Limburg en verhuurt zo’n 10.000 huizen en appartementen in Heerlen, Brunssum en Schinveld. Meer dan 25.000 mensen, groot en klein, vinden hun thuis in een woning van Weller. En die 25.000 mensen hebben elk op zijn of haar beurt een eigen smaak, leefstijl en specifieke woonwensen. Die persoonlijke wensen staan bij Weller centraal. Want als Weller weet wat klanten willen, kan Weller beter en actiever bijdragen aan het woonplezier van haar klanten.

Om die wensen periodiek in kaart te brengen, laat Weller 2 keer per jaar de klanttevredenheid meten. Dit gebeurt zowel onder nieuwe huurders als onder huurders die een serviceverzoek hebben ingediend. Meer informatie over Weller vindt u op hun website.

Bent u op zoek naar informatie over onze aanpak van klanttevredenheidsonderzoek of naar voorbeelden van inzichten die klantenonderzoek oplevert? Kijk dan eens op onze pagina klanttevredenheid.