Internationaal onderzoek

Internationaal marktonderzoekDoor de beschikbaarheid van wereldwijde panels kunnen wij internationaal internetonderzoek volledig zelf uitvoeren. Dit geldt in de meeste gevallen ook voor telefonisch onderzoek, want in ons eigen callcenter werkt een brede mix aan nationaliteiten.

Onderzoek op locatie of bij de consument thuis (face to face via laptops of pen en papier) voeren wij in Nederland volledig zelf uit en in andere landen via betrouwbare lokale marktonderzoekbureaus. Deze bureaus realiseren uitsluitend de interviews voor ons, al het andere (opstellen vragenlijst, rapportage) nemen wij zelf voor onze rekening.

EsomarRenM|Matrix is lid van Esomar en conformeert zich aan de internationale code voor markt- en opinie-onderzoek, alsmede aan de in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens opgestelde Code voor Onderzoek en Statistiek.

Internationaal netwerk

RenM|Matrix heeft voor haar internationale onderzoeken een netwerk opgebouwd van onafhankelijke buitenlandse marktonderzoekbureaus. Deze bureaus zijn geselecteerd op basis van hun bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor elk internationaal onderzoek kiezen wij voor die bureaus die qua specialismen en kwaliteiten het beste bij het betreffende onderzoek aansluiten.

Uw contactpersoon

Mark van der Veeken

Tel: +31-43-3508080

m.vanderveeken@renmmatrix.nl