Sponsoring

Wij sponsoren

Wij stellen er prijs op om onze kennis en vaardigheden ook in te zetten voor goede doelen. Zo sponsoren we een aantal instellingen in onze omgeving door het verrichten van marktonderzoek en het geven van marketing en communicatie adviezen.

  • philharmonie zuidnederland is het nieuwe regionale symfonie orkest voor de zuidelijke provincies, voorkomend uit een samengaan van het Limburgs Symfonie Orkest en Het Brabants Orkest.
  • Filmtheater Lumière uit Maastricht is een van de toonaangevende cinema’s in Nederland op het gebied van kwaliteitsfilms. Lumière staat aan de vooravond van een verhuizing naar een gloednieuw cultuurhuis in de Timmerfabriek.
  • De Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij, een stichting die zich inzet voor het behoud van industrieel erfgoed en die authentieke locomotieven laat rijden over het “Miljoenenlijntje” dwars door het Limburgse heuvelland.
  • Voedselbank Limburg Zuid gaat verspilling van voedsel tegen en zorgt dat mensen die het financieel niet breed hebben toch elke week fatsoenlijk kunnen eten. Het zou niet nodig moeten zijn, maar toch…