Samenwerkingsverbanden

Onze samenwerkingspartners

Marktonderzoek is een vorm van toegepast onderzoek. Dat wil zeggen dat de uitkomsten van het onderzoek bruikbaar moeten zijn voor het tot stand brengen van verbeteringen en veranderingen. Het implementeren en begeleiden van dergelijke veranderingen binnen een organisatie is specialistisch werk. Daarom werkt RenM|Matrix op verschillende terreinen samen met dergelijke specialisten:

ACCELLERATE IN EXPERIENCE
Is gespecialiseerd in het verbeteren van de Customer Experience (CX). Wanneer er vraag is naar het effectief omgaan met alle signalen die organisaties van hun klanten en relaties ontvangen, is  Accellerate in Experience een uitstekende partner. Kijk ook onder Klanttevredenheid.

BUSINESS FITSCAN
Business Fitscan is een aanpak waarmee organisaties met zo weinig mogelijk investering, efficiënt en met meer plezier het veranderVermogen kunnen optimaliseren. Business Fitscan maakt dat veranderVermogen voor individuele organisaties stuurbaar, door het zichtbaar, meetbaar, bespreekbaar en hanteerbaar te maken. RenM|Matrix heeft meegebouwd aan het gevalideerde meetinstrumentarium en is de exclusieve onderzoekpartner voor de metingen van de Business Fitscan.

ETIL
Is een innovatief bureau voor economisch en arbeidsmarkt onderzoek. We werken intensief met Etil samen en maken gebruik van veel shared services en maken dan ook deel uit van de Etil Research Group.

FLYCATCHER
Is een bureau dat zich toelegt op internetonderzoek.

MATERS&HERMSEN
Zijn bladenmakers die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en realiseren van bedrijfsbladen. Wanneer het erom gaat interne of externe relatiemagazines uit te geven, zijn Maters & Hermsen een uitstekende partner.

PSILOGY
Is een bureau voor brand consultancy en portfolio strategy. Wanneer het erom gaat een merk of organisatie opnieuw te positioneren is Psilogy een gewaardeerde partner. Zie ook de brochures over corporate communicatie en interne communicatie.

VIAVALUE
Is gespecialiseerd in het opgang brengen van veranderprocessen binnen organisaties. Wanneer het erom gaat cultuurontwikkelingen opgang te brengen b.v. op het gebied van “het nieuwe werken” is ViaValue de aangewezen partner. Kijk ook onder Medewerkerstevredenheid.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Max Cramwinckel.