Naamsbekendheidonderzoek Navenant Kookt!

Naamsbekendheidonderzoek NavenantVanaf maart 2014 zendt TV Limburg dagelijks het televisieprogramma Navenant Kookt! uit, waarin diverse chef-koks stap voor stap eenvoudige recepten bereiden in verschillende restaurants. De uitzendingen van Navenant Kookt worden maandag tot en met vrijdag om 18:50 uur uitgezonden en worden op gezette tijden herhaalt. Uitgever Holbox Media wilde inzicht in de naamsbekendheid en het bereik van Navenant en heeft ons gevraagd een naamsbekendheidonderzoek op te zetten.

RenM|Matrix voerde een bevolkingsonderzoek uit waarin circa 1.000 Limburgers van 18 jaar en ouder werd gevraagd naar hun bekendheid en ervaringen met Navenant Kookt! en Navenant Magazine. Op onze website vind u meer informatie over het meten van naamsbekendheid en andere vormen van communicatie-effect.

Bent u geïnteresseerd in tips en adviezen over ‘genieten’ in Limburg? Neem dan eens een kijkje op www.navenant.nl. De recepten en bereidingswijzen uit Navenant Kookt! zijn ook terug te lezen in Navenant Magazine en terug te bekijken via de videowebsite Navenant.tv en de nieuwe Navenant Kookt-app. De Navenant kookt app is gratis te downloaden in de app store en google play.